آیا می دانید کنسرو ماهی میتواند جایگزین مناسبی برای ماهی تازه باشد. کنسرو ماهی، دارای همان ارزش های غذایی است و با نظارت بالایی تولید می شود و عاری از هرگونه مواد نگهدارنده می باشد. پروتئین درون ماهی از نوع...
مشاهده خواص مصرف ماهی تن
ماهی هوور در تکه های درشت و روشن 80%، روغن مایع 18/5%، نمک 1/5%.
چربی | 15/5 درصد |
پروتئین | 27/7 |
کربوهیدرات | 7/5 درصد |
انرژی | 256/5 کیلوکالری |
اسید های چرب اشباع | 16/6 درصد |
اسید های چرب غیر اشباع | 6/3 درصد |
امگا 3 | 11/03 درصد |
سدیم | 12 درصد |